+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Marktleider in horizontale kooktechniek

Professionele Chefkoks uit de hele wereld houden van de Premium Professionele Kooktechnologie van MKN. Al meer dan 70 jaar werkt MKN, als Duitse specialist van professionele thermische kooktechniek, voortdurend aan  nieuwe en intelligente oplossingen voor uw keuken. Zodat u nog eenvoudiger en productiever kunt werken. én nog duurzamer.  De producten van MKN spelen in op een klassieke kooktechniek, gecombineerd met innovatieve multifunctionele apparatuur.

 

Flexichef® High Performance – opnieuw gedefineerd 

Malse rundergoulash in dertig minuten bereiden, heerlijke risotto in acht * en aansluitend reiniging van de braadslede in slechts twee minuten?* Geen enkel probleem in de nieuwe FlexiChef ® van MKN. De veelvudig geprezen multifunctionele oplossing maakt het mogelijk dat niet alleen koken, braden, frituren of hoge drukgaren in één apparaat uitgevoerd kan worden: het optimaliseert bovendien het totale kookproces en verhoogt uw efficiency duurzaam!
Betreed met de FlexiChef® een nieuwe toekomst!

*SpaceClean® -  Volautomatische reiniging optioneel verkrijgbaar in de FlexiChef®

 

FlexiCombi® en SpaceCombi® - Buitengewoon anders
Vergeet alles wat je tot nu toe hebt geleerd over combi-steamers! En denk out of the box zoals MKN doet. Zo hebben we innovatieve combi-steamers ontwikkeld die nieuwe en intelligente kookprocessen mogelijk maken. Compromisloze kwaliteit, innovatieve functies en een indrukwekkend pakket gebruikersvoordelen. En de chef staat altijd centraal, of hij nu het intuïtieve bedieningsconcept gebruikt of het veilige automatische reinigingssysteem of kruislings inbrengen en de indrukwekkende capaciteit van FlexiCombi aanzienlijk verhoogd *. Ervaar onze twee combi-steamerlijnen, FlexiCombi® en SpaceCombi®

 

OPTIMA 850/700

Premium modulaire kooktechnologie
Wij maken uw ideeën werkelijkheid! Met de modulaire kooktechnologie van MKN kunt u uw eigen keuken ontwerpen die is afgestemd op uw individuele behoeften. In onze productlijnen OPTIMA 850 en 700 kunnen meer dan 250 elektrische en gastoestellen afzonderlijk worden gecombineerd. Al onze modulaire toestellen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, vertonen een uitstekende afwerking en zijn compatibel met elkaar. Een slim verbindingssysteem zorgt voor een gemakkelijke verplaatsing van kookgerei en zorgt voor uitstekend werkcomfort en perfecte hygiëne. In het werkblad gelaste kookmodules zorgen voor eenvoudige reiniging. Je hoeft alleen te kiezen tussen de karkasdieptes van 850 en 700 mm en de rest laat je over aan de MKN keukendeskundigen. Laten we uw keuken naar een hoger niveau tillen.