+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Kookdemo Thermodyne cook & hold

70960095_2368921293155130_3111253684789444608_n.jpg

Demonstratieavond Thermodyne cook & hold technologie♨️. Lage temperatuurgaren & bewaren van catering tot sterrenkeuken in samenwerking met 'Culinary Innovators' Pieter Lonneville van Tête Pressée Brugge en dhr. Marc Clement van The Bistronomy Vilvoorde - gerenomeerde Mastercook of Belgium. Beide topchefs leggen uit waarom Thermodyne onmisbaar is geworden in hun keuken op deze bijzondere avond op 13 januari!

 

Inschrijven kan hier!

Horecatel 2020

Van 8 tot 11 maart 2019 kan je ons terugvinden op de grootste horeca vakbeurs van Wallonië, Horecatel. Wij zullen u een selectie van de mooiste...

Skyline Park Izegem

Skyline Park Izegem is de plek waar werk en leven elkaar ontmoeten en naadloos in elkaar overvloeien, onder meer door de fabuleuze Event Space...

Berkel 1898-2018. "A Slice Odissey"

Berkel viert 120 jaar geschiedenis getiteld 'Berkel 1898-2018. A Slice Odissey ”. Hoofdpersoon van deze tijdreis is het iconische model volano....

Lys d’Or Gent

Klaar voor de ontdekking van een gloednieuw restaurant concept in Gent ? Chefkok Ignace Wattenberghe (Eerste kok van België 2018) brengt in Lys...