+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

70960095_2368921293155130_3111253684789444608_n.jpg

Demonstratieavond Thermodyne cook & hold technologie♨️. Lage temperatuurgaren & bewaren van catering tot sterrenkeuken in samenwerking met 'Culinary Innovators' Pieter Lonneville van Tête Pressée Brugge en dhr. Marc Clement van The Bistronomy Vilvoorde - gerenomeerde Mastercook of Belgium. Beide topchefs leggen uit waarom Thermodyne onmisbaar is geworden in hun keuken op deze bijzondere avond op 13 januari!

 

Inschrijven kan hier!

Aquapark Bellewaerde

Bellewaerde Aquapark. Da's waterpret voor het hele gezin! Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark. CD...

Horecatel 2020

Van 8 tot 11 maart 2020  kan je ons terugvinden op de grootste horeca vakbeurs van Wallonië, Horecatel. Wij zullen u een selectie van de mooiste...

Skyline Park Izegem

Skyline Park Izegem is de plek waar werk en leven elkaar ontmoeten en naadloos in elkaar overvloeien, onder meer door de fabuleuze Event Space...

Berkel 1898-2018. "A Slice Odissey"

Berkel viert 120 jaar geschiedenis getiteld 'Berkel 1898-2018. A Slice Odissey ”. Hoofdpersoon van deze tijdreis is het iconische model volano....