+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

WILDN by Bart De Pooter**

**Michelinchef Bart De Pooter verwelkomt u in WILDn. 100% plantaardige gastronomie in een...

**Michelinchef Bart De Pooter verwelkomt u in WILDn. 100% plantaardige gastronomie in een monumentaal decor, het voormalige huis van Jean Antoine du Bois (Sapphire House Antwerp, Autograph Collection) neemt de tweesterrenchef u mee op een 100% plantaardige reis.

 

BART DE POOTER

 

In 1993 opent hij de deuren van zijn eerste restaurant, Pastorale. Tien jaar later worden zijn inzet en passie bekroond met een Michelinster, en in 2006 volgt een tweede ster. Het restaurant wordt uitgeroepen tot beste groenterestaurant van 2018 en prijkt in de top 100 van La Liste. 

De keuken van Bart wordt gevoed door de smaken, kleuren en verschillende texturen van onze seizoenen. Met een passie voor gastvrijheid creëert hij gastronomische momenten waar balans en puurheid steeds centraal staan. Dit wordt extra in de kijker gezet in 2012, wanneer Bart wordt verkozen tot chef van het jaar door Gault&Millau.

 

VERBONDEN MET DE SEIZOENEN


Geleid door de smaken, kleuren en verschillende texturen van onze seizoenen presenteert het team de fijnste groenten, kruiden en bloemen uit eigen tuin of van lokale telers.

 

HET WILDN KANTJE

 

WILDn is een hommage aan de rijke geschiedenis van het pand, met het standbeeld van de wilde man en vrouw op het 15e-eeuwse wapenschild van Antwerpen dat u kunt bewonderen aan de ingang van het gebouw. 

De naam toont ook het wilde kantje van de natuur, verwijzend naar de wilde kruiden en bloemen, de fermentaties en gistingen die plaatsvinden in de verschillende culinaire bereidingen.

Website WILDN

Website Sapphire House Antwerp, Autograph Collection

 

Bekijk hier het volledige album!

 

 

Chen's Kitchen Waregem

Realisatie van het gloednieuwe Chen’s keuken Waregem. Genieten van authentieke, vers bereide, Aziatische gerechten.

Bedankt Ivan !

Vorige vrijdag kwam ons team samen om een hoofdstuk te markeren en hulde te brengen aan de persoon die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten...

Begeleidingscentrum-autisme Mechelen

vzw Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme biedt professionele ondersteuning en begeleiding aan jongeren en volwassenen...

Domitys Brugge

Sinds kort mogen we deze groep tot één van onze vele tevreden klanten noemen. De groep telt intussen meer dan 90 residenties in Frankrijk en...