+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Bedankt Ivan !

Vorige vrijdag kwam ons team samen om een hoofdstuk te markeren en hulde te brengen aan de...

Vorige vrijdag kwam ons team samen om een hoofdstuk te markeren en hulde te brengen aan de persoon die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op de kern van ons bedrijf.

 

Na 24 jaar van toewijding, vakmanschap, en ongeëvenaarde technische vaardigheden, neemt onze meest herkenbare technieker Ivan Denys afscheid om aan een nieuw avontuur te beginnen, een welverdiend pensioen!

 

In de afgelopen twee decennia heeft hij niet alleen talloze machines gerepareerd, onderhouden en installaties verricht, maar ook relaties gebouwd, veel kennis gedeeld en een omgeving van samenwerking en respect gecreëerd. Zijn inzet en passie voor zijn werk hebben een blijvende invloed gehad op ons allen. Hij was de rots in de branding, de persoon naar wie we allemaal keken wanneer een uitdaging onoverkomelijk leek.

 

Vandaag zeggen we niet alleen vaarwel tegen een collega, maar tegen een mentor, een vriend, en bovenal, een lid van onze familie. Zijn nalatenschap zal voortleven in de gangen van ons bedrijf, in de machines die soepeler lopen dankzij zijn aanraking, en in de harten van iedereen die het geluk heeft gehad met hem samen te werken.

 

Laten we hem bedanken voor de jaren van onvermoeibare inzet, voor de momenten van lachen in de productiegangen, voor de late uren en vroege ochtenden, en voor het feit dat hij altijd een oplossing wist te vinden. Wij wensen je het allerbeste in dit nieuwe hoofdstuk van je leven. Geniet van elke seconde, elke minuut, en elk uur van je pensioen.

 

Je hebt het meer dan verdiend! Onze deur staat altijd open voor je. Proost, op jou en je onvergetelijke bijdrage aan ons team.

 

Met diepste waardering en respect,

Familie Castelein & Team

Begeleidingscentrum-autisme Mechelen

vzw Begeleidingscentrum voor Personen met Autisme biedt professionele ondersteuning en begeleiding aan jongeren en volwassenen...

Domitys Brugge

Sinds kort mogen we deze groep tot één van onze vele tevreden klanten noemen. De groep telt intussen meer dan 90 residenties in Frankrijk en...

Smoking Cue Roeselare

Smoking Cue, een gloednieuwe American sportsbar in Roeselare waar u zich thuisvoelt! Een partijtje Poolen of Darts. Live de Superbowl volgen of...

WZC 't Ponton Oostende

Een functionele en praktische keuken, waar multifunctionele toestellen zoals de Bonnet Precipan en Dieta roer/mengketel plaatsbesparend werken,...