+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Outdoor & Private Kitchens

Outdoor & Private Kitchens

Ontdek DE NIEUWE STANDAARD IN BUITENKEUKENS

De "sky is the limit" wanneer wij met u in gesprek gaan over de keuken van uw dromen. CD Constructs ontwerpt en bouwt uw privé of outdoorkeuken in samenwerking met uw interieurarchitect of aannemer. Professionele apparaten krijgen hun plaats in een robuuste inox maatwerkkeuken die toch de esthetiek bevat van een dagelijks gebruikte, huiselijke keuken.

Wat dacht u van een multi koel-en vrieslade met een temperatuurbereik van -22°C tot +15°C per lade?  Een vaatwasser die uw vaat doet in minder dan 3 minuten, een heuse barbecue met automatisch kippenspit, een ingewerkte pizzaoven op houtvuur of zelfs een heuse opbergkast in Amerikaanse stijl? U kan het nog zo gek niet bedenken of uw combisteamer is zichzelf reeds aan het reinigen terwijl u rustig nageniet van een heerlijk glas wijn na een amusante kooksessie.

 

tijdloos en eigentijds

 

Het tijdloze wordt gecombineerd met het hedendaagse,  vakmanschap en details worden in ons bedrijf hoog in het vaandel gedragen, zoals ook het budget en de uitvoeringstermijn.

Met een persoonlijke aanpak en coordinatie in opvolging van de werf maakt CD Constructs een gegeerde partner voor de keuken van uw dromen!