+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Voedingsmachines

Exclusieve topmerken met een hoog rendement

Het neusje van de zalm van de industriële keukentechnologie? Die vindt u bij CD Constructs. Dat bewijst onze exclusieve rol als Benelux-verdeler van Thermodyne & Adande. En onze waaier van andere internationale klassemerken. Ontdek ze allemaal.

 

STOCK, DEMO & 2DEHANDSTOESTELLEN

Op deze pagina vindt u onze selectie aan hoogwaardige apparatuur, dit zowel nieuwe stockartikelen, demo of tweedehands apparatuur mét garantie. Om u als klant de beste condities te geven bieden wij onze toestellen aan prijs af fabriek, op basis van afhaling. Exclusief accessoires. Indien u graag de installatie door onze ervaren installateurs laat in werking stellen in uw zaak, kan dit optioneel. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Alle demo of tweedehands apparatuur is zorgvuldig nagezien en wordt telkens verkocht met 1 jaar garantie op service én onderdelen. Bij verdere vragen contacteer ons.

 

Koken met gas, elektriciteit of inductie

Of u nu kookt met gas, elektriciteit of inductie – elektromagnetische golven? CD Constructs gidst u naar de geknipte technologie voor een snelle, efficiënte en lekkere dienst. Bovendien rekent u ook op ons voor
grondige onderhoudsbeurten en de herstelling van een defect.

 

KWALITATIEF HOOGSTAANDE BEREIDINGEN

De kwaliteit van uw bereidingen primeert. Daarom stopt onze service niet bij de levering en plaatsing van uw toestellen. Onze kok test de bereidingswijze van uw producten uitvoering uit – in eigen atelier en in uw keuken. Zo komt u tot een optimaal programma. Met behoud van smaak, kleur en textuur. Smakelijk!

Ontdek hier ons huidige aanbod aan stock, demo en 2dehandstoestellen mét garantie!