+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Håndwerk Inductiefornuizen

Håndwerk Inductiefornuizen

Håndwerk is een merk van CD Constructs BV die staat voor handgemaakte, inox keukens op maat met een superieure afwerkingsgraad. Håndwerk is een luxe brand in de grootkeukens en ontstaan uit onze passie voor gastronomie, terroir en beleving. Wij willen chefs inspireren en faciliteren zodat zij op hun beurt hun passie kunnen beleven en hun klanten kunnen verrassen met culinair hoogstaande producten.

 

NO ORDINARY
HÅNDCRAFT

 

Een Håndwerk keuken is niet zomaar een horecakeuken. Het is een inox design keuken, op jouw maat ontworpen, en bovendien volledig met de hand gemaakt en vervaardigd in onze ateliers. Dit uniek concept is ontstaan uit CD Constructs in Roeselare, specialist in grootkeukens voor restaurant, traiteur en zorginstelling. 

 

Håndwerk is de resultante van de zoektocht van ons team, samen met onze klanten, de topchefs, naar een hoogperformante werkplaats. Een creatief atelier dat niet alleen bijdraagt aan de creatie van het betere gerecht, maar bovendien een uitstraling geeft aan de biotoop. Dé creatieve dagdagelijkse werkplaats van de topchef.

 

DESIGNKEUKEN OP MAAT
IN LUXE-UITVOERING

  • inox afwerking 
  • high end inductie fornuis of gasfornuis 
  • hoogperformante apparatuur
  • voor restaurant, traiteurzaak en cateringzaak

 

 

Klik hier door naar de website.


Contacteer ons om uw plannen te bespreken!