+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

MOKEG AIRBAR - ENJOYING GOOD TIMES

MOKEG AIRBAR - ENJOYING GOOD TIMES

Innovatieve technologie ontmoet stijlvol
design: mokeg!

 

mokeg AirBar is een eersteklas biertapsysteem ingebouwd in een stijlvol vormgegeven vliegtuigtrolley. De trolley wordt met de hand gemaakt in Duitsland met veel liefde voor detail. Jouw mokeg AirBar is niet enkel super handig maar ook een geweldige eye-catcher voor jouw huis, terras, showroom of waar dan ook je jouw gasten een perfect getapt en ijskoud biertje wilt serveren! 
 

Klik hier om het gamma te ontdekken !

 

 

Bier van het vat serveren was nog nooit zo gemakkelijk!

 

De mokeg AirBar is geschikt voor gewone 20-liter slim kegs die voor de meeste biermerken verkrijgbaar zijn. De vaten worden aangesloten met FlexiDraft™ wegwerp-leidingen en door het gebruik van standaard SodaStream™ CO2-fl essen zitten alle leidingen netjes verstopt binnen de AirBar. 100% mobiel – zoals beloofd!

 

Technologie die verbaast
mokeg maakt gebruik van de unieke FlexiDraft™ hygiënische technologie voor bierleidingen voor eenmalig gebruik, wat betekent dat het bier altijd vers is –schoonmaken en onderhoud is niet nodig. Bovendien staat de FlexiDraft™-technologie garant voor tappen zonder morsen, zodat je kan genieten van elke druppel in jouw vat, zonder het vloeibaar goud te verspillen.

 

Volledig autonoom systeem
Jouw mokeg AirBar is niet enkel supermobiel, ze heeft ook alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen met
het serveren van koel bier. De roestvrijstalen koelmantel kan een 20-liter vat koelen in slechts een paar uur tijd. En houdt dat minstens 3 uur lang zo – zonder aansluiting op het stroomnet! Meer nog, de CO2 fles is geïntegreerd in de kast – je gebruikt een gewone
SodaStream™ fles die je voorziet van
voldoende CO2 voor tot 5 à 7 vaten.

Klik hier om het gamma te ontdekken !

Bekijk hier de introductievideo!