+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Berkel Lounge - Officiële Berkel Verdeler

Berkel Lounge - Officiële Berkel Verdeler

ONTDEK ONS HUIDIGE AANBOD EN STOCK

 

FILOSOFIE
De mythe ontstond in 1898, dankzij Wilhelmus Adrianus Van Berkel, die al zijn passie en ervaring gebruikte om mechanisch de beweging van de hand te reproduceren die snijdt met een mes. Zijn uitvinding verspreidde zich al snel over de wereld. Na meer dan 100 jaar betekent Berkel nog steeds perfectie, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Een reeks waarden overgeleverd met trots en elke dag gedeeld met degenen die deze wereld betreden. Omdat Berkel niet alleen een handelsmerk is, het is een levensstijl, een passie! Het is toegewijd aan elegantie en kwaliteit. Berkel is liefde voor alles wat mooi en uniek is.

STATE OF THE ART INNOVATIE

De geschiedenis heeft het imago van Berkel gevoed en getransformeerd. Berkel is altijd trouw gebleven aan de waarden die het hebben gemaakt tot wat het nu is en gebruikt het om state-of-the-art oplossingen te creëren die aan elke eis voldoen. Prestaties, gebruiksgemak en netheid blijven verbeteren omdat innovatie eenvoud en efficiëntie garandeert. Moderne lijnen, beperkte afmetingen en felle kleuren zijn de onderscheidende kenmerken van het innovatieve Berkel-ontwerp.

AANDACHT VOOR DETAIL

Het streven naar perfectie vertaalt zich in de meeste aandacht voor details, wat alleen mogelijk is dankzij een volledig ambachtelijk productieproces. De uiterst precieze mechanische functies verbeteren de kwaliteit van het gesneden product en voegen zich bij de schoonheid en buitengewone aantrekkingskracht van Berkel-snijmachines.

DE SNIJDENDE PROFESSIONEEL

Berkel betekent excellentie voor alle professionals in de industrie. Deze professionele machines zijn ontworpen om maximale betrouwbaarheid en precisie te garanderen en innovatieve oplossingen en geavanceerde technologie te gebruiken. Details die specifiek zijn ontworpen om het hoogste niveau van veiligheid te verkrijgen en afval te minimaliseren. De uitmuntendheid van Berkel ligt in de bescherming van haar klanten.

ONTWERP-ICOON

De elegantie van zijn vormen, de harmonie van beweging, de helderheid van zijn blad, en dat Berkel-rood: een echt designicoon! Mits navolging als de meest gerenommeerde luxe merken, brengt Berkel alle charme van de geschiedenis bij u thuis, waardoor ieders droom werkelijkheid wordt. Architecten en interieurontwerpers willen dat het een uniek tintje geeft aan warme en traditionele keukens en woonkamers of een vintage sfeer creëren in een meer moderne omgeving.


Het Berkel gamma leunt zich van de particuliere hobbykok tot de professionele slager ! Wij hebben een mooi aanbod in huis gaande van elektrische en manuele, particuliere en professionele Berkel snijmachines.

 

ONTDEK ONS HUIDIGE AANBOD EN STOCK

Kom langs in onze nieuwe Berkel Lounge en ontdek welke Berkel en zijn accesoires bij u past !