+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Slimme koel - en vriesoplossingen adande

De gekoelde lade waartegen alle anderen worden gemeten

 

Productversheid is de basis van succesvol koken. Geen wonder dus dat chefs gek zijn op Adande. Zijn gepatenteerde koel- en vriestechnologie houdt koude lucht perfect op zijn plaats. Zodat u tot 40% minder verbruikt en maximaal bewaart. Bovendien behoudt u altijd het overzicht dankzij de functionele ladesystemen. 

 

Een modulaire unit die inderdaad niet zijn temperatuur verliest, zoals concurrerende merken, maar die ook een precieze temperatuur heeft, doordat een operator tot op een halve graad 0,1°, van -22°C tot + 15°C per lade, de gewenste temperatuur kan instellen. Dit betekent dat de temperatuurstabiliteit die een Adande biedt, ervoor zorgt dat voedsel, ongeacht of het gekoeld of bevroren is, optimaal vers blijft. Iets wat momenteel geen enkel ander koelingsmerk kan claimen.

Nu een wereldwijd gepatenteerd ontwerp, heeft het zichzelf bewezen bij cateraars in alle marktsegmenten en wordt het erkend als een uniek en baanbrekend product voor de industrie. 

 

Absoluut uniek voor Adande, de geïsoleerde lade in de unit zorgt ervoor dat de koude lucht wordt vastgehouden telkens wanneer de lade wordt geopend. In tegenstelling tot conventioneel gemaakte koelunits, waar ventilatoren koude lucht door de kast blazen, stroomt koude lucht zachtjes naar beneden op en rond het voedsel in de geïsoleerde lade, terwijl Adande koude lucht door de kast blaast - we noemen dit 'koeling op lage snelheid'. Dankzij dit ontwerp kunnen chef-koks de houdbaarheid van hun ingrediënten en producten verlengen door uitdroging van voedsel te voorkomen.

 

www.adande.com