+32 (0)51 22 31 31

+32 (0)51 26 06 51

Monolith, keramisch grillen

Kenmerken

De Monolith is gemaakt van extreem hittebestendig keramiek en hoogwaardig roestvast staal.
Het heeft twee praktische tafels gemaakt van bamboe.Het frame, en zoals de meeste van de metalendelen,zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

Vanwege de zeer goede isolatie van de zware keramiek en de ingenieuze regulering van de luchttoevoer, kunt u de temperatuur in de Monolith, in tegenstelling tot een ander type van BBQ zeer goed regelen.
Het verbruik van houtskool is ongeveer 25-50% minder dan bij een normale BBQ.

Ongeacht of u een zeer hoge temperaturen nodig hebt om te barbecueën van een perfecte steak of het roken van een groot hoeveelheid vlees uren bij een lage temperaturen – de Monolith is uw grill.
De Monolith is ook de perfecte steenoven voor het bakken van pizza en brood.

De temperatuur ligt tussen 80 ° C en 380 ° C.

Het temperatuurbereik ligt tussen 80 °C en 380 °C.

 

Voordelen

 

Zeer goede temperatuurcontrole

Vanwege de goede isolatie van de keramiek, de warmte is duurzaam voor uren, en het verbruik van houtskool is zeer laag. Het minimumniveau van de luchtcirculatie voorkomt dat de gegrilde gerechten uitdrogen.

 

Zeer breed temperatuurbereik

De buitentemperatuur is veel lager dan die van een stalen BBQ – er is een laag risico voor brandwonden.
Door de extreem hittebestendig keramiek en het gebruik van hoge kwaliteit roestvrij staal kunt u de monolith heel god gebruiken in het najaar, zelfs in de winter.

 

Snel op de gewenste temperatuur (binnen 20 minuten)

Vanwege de extreem hoge temperaturen bereik is de Monolith vrijwel zelfreinigend. Net na het grillen zet je de temperatuur op maximum. Dan zijn de overgebleven resten zoals as, vet en residuen verbrand en kan gemakkelijk worden weggeveegd.